Informatie rondom garantie & retour

Garantie

Bij elke aankoop in onze webshop garanderen wij u de levering van een compleet en onbeschadigd product. Indien het product door welke omstandigheid dan ook niet compleet of beschadigd is, dan heeft u recht op een gratis nieuw product welke wij u binnen een week na melding zullen toesturen.

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw recht uw aankoop te retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retrouren@antinsnurkexpert.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour procedure

Wat moet u doen als u uw aanschaf wilt terugsturen?

1. Stuur een e-mail met het bestelnummer naar info@antisnurkexpert.nl.
2. U ontvangt van ons binnen 24 uur een e-mail met het retouradres in uw eigen land.

U dient uw aankoop aangetekend terug te sturen zodat uw pakketje altijd traceerbaar is. De retourkosten én de kosten voor aangetekende verzending zijn voor uw eigen rekening.