Antisnurkproducten

In deze categorie vindt u artikelen met beschrijvingen van producten tegen snurken. Antisnurkexpert heeft 3 effectieve producten tegen snurken. Dat zijn onze snurkbeugel, tongstabilisator en neusspreider. 90% van de snurkers heeft baat bij deze producten.

Om van uw snurkproblemen af te komen is het niet nodig naar een dure kliniek te gaan of een prijzige beugel te laten aanmeten bij een snurk kliniek. Voor 90% van de snurkers is onze kwalitatief hoogwaardige snurkbeugel, tongstabilisator, al dan niet in combinatie met onze neusspreider, een perfecte en zeer betaalbare oplossing.

Een ander effectief product wat u kunt overwegen is het CPAP beademingsapparaat. Effectief, maar helaas oncomfortabel en het beperkt u in uw bewegingsvrijheid. Andere producten die uitgebreid zijn getest maar minder goed blijken te werken zijn: het antisnurk-kussen, mondsprays tegen snurken, neuspleisters, de antisnurk-kinband, of antisnurkarmband en -horloge.

Van alle producten die zijn getest geven we een uitgebreide beschrijving en benoemen we de voor- en nadelen en het percentage snurkers dat er baat bij heeft.

Wat veroorzaakt snurken

Wat veroorzaakt snurken?

Snurken ontstaat door een obstructie Bij snurken is er sprake…
Osas in beeld gebracht

Wat te doen tegen snurken

Wat voor snurktype bent u? Om te bepalen wat te doen tegen…